Tokë në shitje 6 ari në Çagllavicë

81,000 € Per Shitje Çagllavicë - Graçanicë--Çagllavicë

Toka gjendet ne Çagllavicë, afër Lagjes 038. Toka është në vend të përshtatshëm dhe ka infrastrukturë rrugore. Toka 6 ari shitet me çmim 81,000 euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land Used A2406

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
600 0 0 0

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme