Depo/Garazh me qira ne Veternik

0 € Për Qira Prishtinë--Magjistralja Prishtine - Ferizaj

Depo -Garazha gjendet ne Veternik ne podrum, me siperfaqe prej 1.500m2 dhe lartesi prej 2.70m.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available House Used A1344

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
0 1500 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme