Objekt me qira 2000m2 ne Magjistralen Prishtine - Lipjan

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Çagllavicë - Prishtinë--Magjistralja Prishtine - Lipjan

Objekti ndodhet ne magjistralen Prishtine - Lipjan dhe ka 2000m2. Eshte i ndare ne 2 kate dhe eshte i pershtatshem per veprimtari te ndryshme.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex Used A2694

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
2000 2000 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme