Tokë me qira 71 ari në Magjistralen Prishtine - Ferizaj

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Çagllavicë - Graçanicë--

Leshohet toka me qira me nje hapsire prej 71 ari dhe me ballin prej 28 m , toka eshte e pershtatshme per aktivitete te ndryshme afariste

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A2697

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
71 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme