Depo me qira 2028m2 afër Prishtina Mall

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Lipjan--

Depo gjendet në rrugë kryesore në magjistralen Prishtinë - Ferizaj, 200m larg rrethit të QMI-së. Depo me sipërfaqe 2028m2 ka këtë renditje: 2 hapësira me sipërfaqe prej 936m2 secila me dimenzione 36 metra e gjatë dhe 26 metra e gjerë dhe 1 hapësirë 156m2 me dimenzione 6 metra e gjatë dhe 26 metra e gjerë. Depo ka lartësi 4.8 metra dhe lëshohet me qira me çmim me marrëveshje.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Warehouse Used A2762

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
2028 0 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme