Objekt me qira 3780m2 ne magjistralen Prishtine-Shkup

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Prishtinë-Veternik-Magjistralja Prishtine-Shkup

Objekti gjendet në magjisrtalen Prishtinë - Shkup dhe ka sipërfaqe prej 3780m2. Ka lartësi të mjaftueshme për cfarë do veprimtarie dhe qasje shumë të lehte nga rruga kryesore, lëshohet me qira me marrëveshje.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex New A2819

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
3780 3780 0 0 2

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme