Tokë në shitje 11 Ari në Novobërdë

22,000 € Për Shitje Prekovc--

Tokë në shitje në Novobërdë - Prekovc me nje hapësirë prej 11 ari. Toka ka infrastrukturë te gatshme dhe shitet me cmim prej 2000 euro per Ari.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A2849

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
11000 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme