Tokë në shitje 34.19 ari në Sofali

1,050,000 € Për Shitje Prishtinë-Sofalia-

Toka gjendet në Sofali dhe ka sipërfaqe 34.19 ari. Toka gjendet 200m larg rrugës kryesore dhe 500m larg unazës të re të Prishtinës. Afërsia me Parkun e Gërmisë dhe poashtu me Qendrën e bën këtë parcelë shumë të përshtatshme për ndërtim të ulët, me kushte të ndërtimit P+2. Zona ku është parcela ka koeficient të ndërtimit 0.8. Toka shitet me çmim 1,050,000 Euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land Used A3068

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
3400 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme