Tokë në shitje 12.33 ari në Mramor

43,000 € Për Shitje Mramor--

Toka gjendet në Mramor dhe ka qasje në rrugë. Në shitje janë dy parcela me siperfaqe 7.33 ari dhe 5 ari dhe janë të përshtatshme për ndërtim të vilave. Të dy parcelat shiten me çmim 45,000 Euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land Used A3253

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1233 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme