Lokale në shitje me madhësi te ndryshme në Qendër.

Cmimi sipas marrëveshjes Për Shitje Prishtinë-Lakrishtë-

Lokalet gjendën në Qendër . Lokalet mund të ndahen në pjesë të ndryshme ne minimum 200m2 dhe shiten me cmim sipas marrëveshjës .

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Shop New A3270

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
200 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme