Lokal me qira 850 m2 në Preoce

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Preoce--

Lokal / Restaurant me qira në Preoce. Lokali posedon tri kate dhe ka këtë renditje; përdhesa 500m2, kati i parë 175m2 dhe kati i dytë 175m2 banim. Lokali lëshohet me qira me cmim sipas marrëveshjes.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Bar / Restaurant Used A3273

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
850 850 2 2

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme