Depo 1000m2 me qira ne Veternik

5,000 € Për Qira Prishtinë-Veternik-Veternik

Depo gjendet në Veternik e shtrirë në një hapsirë prej 1.000m2 dhe lëshohet me qira me cmim prej 5euro për m2.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Warehouse Used A3365

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1000 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme