Objekt me qira ne Vragoli

1,000 € Per Qira Fushë Kosovë--Vragoli

Objekti gjendet ne Fushe Kosove - Vragoli. Objekti ka siperfaqe prej 250m2 gjendet buze rruges dhe cmimi i qirase per muaj eshte 1.000euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex New A1612

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
250 250

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme