Objekt me qira 700m2 në Magjistralen Prishtinë - Ferizaj

3,500 € Për Qira Konjuh--Magjistralja : Prishtine - Ferizaj

Objekti gjendet në Magjistralen Prishtinë - Ferizaj me sipërfaqe 700m2. Objekti ka 2 kate me hapësirë nga 350m2 dhe 2 wc. Objekti ka ngrohje me rrymë nën dysheme, parking te mjaftueshem dhe qasje direkte në magjistrale. Objekti lëshohet me qira me çmim prej 3500 euro në muaj .

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex New A3580

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
700 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme