Lokale dhe Apartamente në shitje në Herne, Gjermani

Cmimi sipas marrëveshjes Për Shitje Herne--

Objekti gjendet në rrugën "Edmund Weber", në Herne, Gjermani. Königsgruber Park Residenz në Röhlinghausen, kufizohet me vendin e ish-minieres Königsgrube, e cila u shndërrua në Parkun Königsgruber në vitet 1980. Herne-Röhlinghausen ndodhet në mes të zonës Ruhr. Distrikti kufizohet në jug me rrethin Hordel të Bochum-it, nëperëndim me Bulmke-Hüllen, Gelsenkirchen, dhe në lindje me Eickel. Objekti posedon katin përdhesë me 2 lokale me sipërfaqe 44m2 dhe 76m2. Apartamentet me sipërfaqe 79m2 deri 85m2 dhe Penthouse me sipërfaqe 64m2. Objekti ka çertifikatën e efiçiencës të energjisë klasa A dhe ngrohje në dysheme. Objekti ka filluar ndërtimin në vitin 2022 dhe dorëzohet për banim dhe biznes në Prill 2024. Lokalet dhe Apartamentet shiten me çmim me marrëveshje.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Apartment Block New A3623

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
400 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Paisje ekstra: Kamera,Alarm zjarri,Ashensor,Interfon

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme