Tokë në shitje 4 Ari në lagjen Qendresa

105,000 € Për Shitje Prishtinë-Lagjja Qëndresa-

Toka gjendet në Veternik më saktësishtë në lagjen Qendresa. Toka me sipërfaqe 4 Ari ka infrastrukturen e rregullar qe i plotëson të gjitha kushtet për ndërtim të shtëpisë P+1. Toka ka fletën poseduese si dhe shitet me çmim 105,000 Euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A4219

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
400 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme