Tokë në shitje 10 ari në Butovc

120,000 € Për Shitje Prishtinë--Butovc

Toka gjendet ne Komunën e Prishtinës, ne Butovc. Toka ka gjithsej 10 ari dhe cmimi per ari është 12,000 euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A2956

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1000 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme