Blej shtëpi në det!

Blej shtëpi në det!

A keni ëndërruar ndonjëherë të keni një shtëpi në bregdet? Kjo fantazi është më e realizueshme sesa mendoni. Investimi në apartamente pushimesh ka shumë përparësi. Blerja e një prone buzë plazhit është një investim që jo vetëm që do të sigurojë kohë argëtimi por është e mundur të marrësh qira dhe ta shndërrosh në një burim të ardhurash.

Avantazhi i parë i zotërimit të një prone në plazh është se çmimi i tij ndryshon në varësi të sezonit në rast të rishitjes. Në të vërtetë, gjatë periudhave të caktuara, kostoja e saj mund të tejkalojë pritjet e shumë investitorëve për shkak të shumë blerësve të mundshëm. Dhe nëse pasuritë e paluajtshme zhvillohen dhe janë në një situatë të favorshme, çmimi i tyre mund të jetë mjaft i lartë. Prandaj, është e nevojshme të dini se si të zgjidhni momentin e blerjes për ata që dëshirojnë të përfitojnë nga mundësia e rishitjes.

https://anem-ks.com/uploads/anem-ks.com//1620377080-17127-viber-image-2020-12-29-11-25-09-resize.jpg

Vila në shitje në Ulqin (Klikoni për më shumë informata)

Nëse ju pëlqen të udhëtoni dhe të zbuloni vende të reja çdo vit, blerja e një shtëpie pushimesh nuk është një ide e mirë. Por nëse keni një vend të preferuar për verën, ku edhe ju dhe familja juaj jeni rehat, investimi në një pronë buzë plazhit është një ide e përsosur!

Nëse keni një mundësi për të blerë pronë në plazh me një kosto shumë të ulët, duhet ta shfrytëzoni rastin. Parashikohet një rritje e çmimeve në vitet e ardhshme. Në të ardhmen, prona juaj mund të shitet për pak më shumë, duke marrë kështu përfitim.

Marrja me qira e banesës gjatë muajve të dimrit ose në periudhat kur nuk do ta përdorni është një alternativë e mirë për të marrë para shtesë dhe për të paguar kostot e mirëmbajtjes. Kështu që ju vrisni dy zogj me një gur: ju mund të keni shtëpinë tuaj të dëshiruar të verës, pa pasur nevojë të shpenzoni shumë para për të. Merrni parasysh blerjen e një shtëpie të mobiluar pasi kjo madje mund të ulë shpenzimet fillestare.

https://anem-ks.com/uploads/anem-ks.com//1620377219-11289-tn9.jpg

Banesë në shitje në Durrës (Klikoni për më shumë informata)

Blerja e një prone buzë plazhit është një nga vendimet më të zgjuara që mund të merrni.

Kur blini një shtëpi pushimi është e rëndësishme të shihni operacionin si një investim. Një ditë, mund ta rishitni me fitim. Mos harroni, se nëse doni të rishitni pronën tuaj, duhet ta mbani atë të sigurt dhe në gjendje të përsosur. Siguria e shtëpisë mund të përsoset duke angazhuar një agjencion të patundshmërive që është e specializuar për qira-dhënie në bregdet.

Shumë turistë në të gjithë botën duan të zbulojnë brigjet e bukura. Si rezultat, ka shumë njerëz që duan të marrin me qira një apartament të vendosur në plazh me dalje të drejtpërdrejtë në det. Për më tepër, nëse akomodimi ofron mundësi parkimi, afërsi me qendra të ndryshme tregtare, qasje të drejtpërdrejtë në ambiente të ndryshme rekreative; çmimi i qirasë mund të jetë shumë i favorshëm për ju.

Turistët shpesh preferojnë të zgjedhin vendet ku ata mund të shijojnë qëndrimin e tyre si ditën ashtu edhe natën. Për të shijuar ajrin e freskët ose për të shijuar perëndimin e diellit e lindjen e diellit nga një dritare pushuesit do të paguajnë shumë para.

Është e rëndësishme të merret parasysh fakti që ka shumë njerëz që dëshirojnë të shijojnë një qëndrim në det për të përmirësuar shëndetin e tyre. Ambienti bregdetar është shumë i dobishëm, veçanërisht nëse shtëpia juaj ndodhet afër institucioneve që garantojnë fuksionimin normal të jetës.

Mbani në mend se që nga momenti që zotëroni pronë në breg të detit do të pushoni së shpenzuari para për hotele dhe shpenzime të tjera që vijnë nga udhëtimi. Nga ai moment ju do të alokoni paratë për diçka tjetër. Pra, paratë tuaja nuk do të harxhohen por do të investohen.

Vendet e vendosura pranë detit janë shpesh të ngrohta dhe komode. Nuk ka asgjë më të mirë sesa të shijosh plazhin me diell. Vendet bregdetare shpesh kanë kushte superiore të motit, të cilat ofrojnë një atmosferë pozitive dhe përvoja të paharrueshme.