Investimi në patundshmëri, gjithmonë një ide e mirë!

Investimi në patundshmëri, gjithmonë një ide e mirë!

"Në Kosovë ka krizë" është kundërshtimi më i shpeshtë që bën një investitor i mundshëm i pasurive të patundshme sot. Kjo ndoshta është ajo që ju mendoni gjithashtu dhe sigurisht që nuk mund të themi se jeni fajtorë.

Ky moment i vështirë historik, i cili filloi me krizën ekonomike botërore të vitit 2007, ka krijuar gjithashtu një klimë mosbesimi ndaj pronës si një formë investimi. Sidoqoftë, ne do t'ju tregojmë mendimet tona për këtë dhe trendin aktual në sektorin e pasurive të patundshme nga një këndvështrim tjetër.

https://anem-ks.com/uploads/anem-ks.com//1613728896-17974-prime-city-foto-resize.png

Prime City Veternik

Ata që merren me investime në pasuri të patundshme në nivel profesional e dinë se është e mundur të vazhdojnë investimet dhe të bëjnë biznes të mirë edhe në kohë krize. Arsyeja është kjo: shtëpia nuk e humb kurrë vlerën e saj. Mendoni kështu, pasuritë e paluajtshme janë dhe gjithmonë do të jenë të nevojshme.

Ndoshta nevojat e njerëzve për pasuri të paluajtshme do të ndryshojnë dhe investitorët do të duhet të përshtaten, por nevoja për pasuri të paluajtshme nuk do të ndryshojë.  Vendimi për të blerë ose marrë me qira një shtëpi, edhe nëse mund të shtyhet, do të duhet të merret herët ose vonë.

https://anem-ks.com/uploads/anem-ks.com//1613728893-17856-13737689-1737296419892464-9028253593578037019-o.jpg

Premium Group, Lakrishtë

Sekreti i vërtetë për të investuar në pasuri të paluajtshme është në të vërtetë të dish ta bësh atë apo të marrësh këshilla nga profesionistët. Një investim i sigurt dhe fitimprurës në pasuri të patundshme është gjithmonë i mundur, pavarësisht nga situata ekonomike e vendit dhe tendencat e industrisë. Suksesi i një investimi në pasuri të paluajtshme qëndron në aftësinë e investitorit për të gjeneruar të ardhura me pasuri të paluajtshme dhe për të kuptuar nevojat e tregut.

Kjo varet nga disa faktorë themelorë si zgjedhja e zonës së duhur dhe blerja me një çmim më të volitshëm. Investimi në pasuri të paluajtshme është një veprimtari e lidhur me trendet e tregut dhe ekonomisë, është e qartë, por nëse vendimi merret me ndihmë profesionale dhe mençur atëherë gjasat për komplikime janë shumë të vogla.

https://anem-ks.com/uploads/anem-ks.com//1613728894-17973-kulla-front.jpg

Kulla Front dhe Kulla e Zotnisë

Duhet të kuptoni se, për shkak të karakteristikave të saj të veçanta, prona është një pasuri në të cilën është gjithmonë e përshtatshme për të investuar dhe me të cilën mund të fitoni, edhe në kohë krize. Me kusht, sigurisht, që të keni informatat e duhura për të shmangur bërjen e gabimeve dhe për të shkatërruar mundësinë e një fitimi zero apo edhe më keq, humbjen e kapitalit tuaj. E kjo arrihet duke marrë këshilla nga agjentët më të mirë.

https://anem-ks.com/uploads/anem-ks.com//1613728897-17977-125250608-3480428888716236-8458322165658903875-o.jpg

Kompleksi Butrinti, Arbëri