• Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • youtube
 • pinterest
 • instagram
Kosovë / Prishtinë
Garibaldi Nr-35
Publikimet e Fundit
  • 0 m2

  TN114 Bëj Krahasime

  Parcella gjendet rruges per Ajvali ne afersi te ish hotel Madridit. Parcella ka 7.09 ari dhe shitet me cmim prej 10.000euro per ari.

 • BQ491

  € 700,00
  • 85 m2
  • 2
  • 1

  BQ491 Bëj Krahasime

  Banesa gjendet ne Emshir ne rrugen Jusuf Gervalla ne katin e IV. Banesa ka siperfaqe prej 85m2 dhe ka kete renditje: nje dhome dite, kuzhine, dy dhoma gjumi, banjo dhe ..

  • 370 m2
  • 6
  • 2
  • Po

  SH230 Bëj Krahasime

  Shtepia gjendet ne rrugen Esat Rizvanolli ne lagjen Qendresa. Shtepia eshte e shtrire ne nje hapsire prej 370m2 dhe ka kete renditje: nje dhome dite, kuzhine, gjashte dhoma gjumi, dy ..

 • BQ490

  € 350,00
  • 60 m2
  • 1
  • 1
  • Po

  BQ490 Bëj Krahasime

  Banesa gjendet ne Tophane ne katin e III. Banesa ka siperfaqe prej 60m2 dhe ka kete renditje: nje dhome dite, kuzhine, dhome gjumi, banjo dhe ballkon. Banesa leshohet me qira ..

  • 480 m2
  • 8
  • 5
  • Po

  SH229 Bëj Krahasime

  Shtepia gjendet ne Arberi ne rrugen Selim Berisha. Shtepia eshte e shtrire ne nje hapsire prej 4Ari dhe siperfaqe prej 480m2. Shtepia ka kete renditje: dy dhoma dite, dy kuzhina, ..

 • SHQ248

  € 700,00
  • 260 m2
  • 3
  • 2
  • Po

  SHQ248 Bëj Krahasime

  Shtepia gjendet ne lagjen NIC dhe ka siperfaqe prej 260m2. Shtepia ka kete renditje: dhome dite, kuzhine, tri dhoma gjumi, dy banjo, wc dhe nje hapsire te madhe ne nenkulm. ..

 • BQ489

  € 250,00
  • 55 m2
  • 1
  • 1

  BQ489 Bëj Krahasime

  Banesa gjendet ne Tophane ne katin e VII. Banesa ka siperfaqe prej 55m2 dhe ka kete renditje: nje dhome dite, kuzhine, dhome gjumi, banjo dhe ballkon. Banesa leshohet me qira ..

 • BQ488

  € 250,00
  • 50 m2
  • 1
  • 1

  BQ488 Bëj Krahasime

  Banesa gjendet ne rrugen Ismail Dumoshi ne afersi te shtepise se pleqeve. Banesa eshte ne katin e III dhe ka kete renditje:nje dhome dite me kuzhine, dhome gjumi, banjo dhe ..

 • SHQ246

  € 400,00
  • 56 m2
  • 1
  • 1
  • Po

  SHQ246 Bëj Krahasime

  Kati i shtepise gjendet ne Aktash ne katin e III. Kati i shtepise ka siperfaqe prej 56m2 dhe ka kete renditje: nje dhome dite kuzhine, dhome gjumi, banjo, ballkon dhe ..

 • SHQ245

  € 400,00
  • 56 m2
  • 1
  • 1
  • Po

  SHQ245 Bëj Krahasime

  Kati i shtepise gjendet ne Aktash ne katin e II. Kati i shtepise ka siperfaqe prej 56m2 dhe ka kete renditje: nje dhome dite kuzhine, dhome gjumi, banjo, ballkon dhe ..

Kërko...

 • Informacione bazë
 • Cmimi:
  (€). 0
  (€). 23,500,000
 • Adresa
 • Detajet
 • m2 (m2)
  -
  Madhësia (m2)
  -
 •   Kërkim i Avancuar

Anem LTC

View Properties